MASTERCLASS: Shopify, com construir el teu ecommerce

Com construir el teu ecommerce amb Shopify

Descripció

FORMAT: MASTERCLASS + WORKBOOK 

Tenir una botiga en línia ens dona moltes possibilitats, però no és tan senzill com penjar uns productes al web. Quan venem en línia hem de tenir en compte algunes coses com són carregar correctament els impostos, les despeses d’enviament o com l’usuari farà el seu pagament.

En aquesta masterclass aprendrem a crear una botiga online amb la plataforma de Shopify. Durant la masterclass aprendràs:

Si segueixes les passes que s'indiquen a la masterclass, podràs disposar de la teva botiga configurada en finalitzar el vídeo.

A més a més trobaràs un quadern de treball que et recomano que el treballis abans perquè així aniràs molt més directe a l’hora de configurar l’eina. D'altra banda, també t’ajudarà a crear la primera versió del teu eCommerce i a acabar de definir què vols fer amb la botiga i quina funcionalitat t’agradaria anar afegint.

Si alguna vegada has pensat a anunciar-te a Instagram o Facebook, però no saps com començar, aquesta masterclass és per a tu!

Programa

 • Masterclass: Shopify
  • Vídeo
 • Workbook
  • Workbook: Instroducció Facebook e Instagram Ads
  • Fi de Masterclass
   • Valoració del curs
   • Validació de curs

Professor

Ester Serra

Consultora en estratègia digital i processos

Ester Serra és consultora en estratègia digital i ajuda a petites marques a vendre a través d'Internet, assessorant sobre les eines més adequades pel negoci i duent a terme la seva implementació. També ajuda a les empreses a estructurar els seus processos per automatitzar aquelles parts del negoci que molts cops treuen molt de temps, però que realment no aporten valor afegit. La podeu trobar a itserra.com