Són gratuïts el cursos ?

Sí, tots els cursos i les miniguies són gratuïts.

Qui s'hi pot apuntar ?

Les persones que tenen un comerç físic o creadors locals de la demarcació de Barcelona.

Com puc saber quan es fan els cursos o informar-me de les miniguies ?

Si et subscrius a la newsletter, estaràs informat de l’obertura de les inscripcions als cursos i periòdicament rebràs les miniguies per correu electrònic.

Com puc saber si estic ben inscrit al curs ?

Rebràs un missatge de correu que confirmarà la teva inscripció. Després, uns quants dies abans que comenci el curs, rebràs un altre missatge de recordatori.

Com puc accedir al curs si no recordo el nom d'usuari o la contrasenya ?

Has d'anar a l'opció "Apunta't" i després a "Recordar contrasenya". Aquí hauràs d’introduir l'adreça de correu electrònic amb què et vas donar d'alta.

A quants cursos em puc inscriure?

A tots els que vulguis.

Hi ha un temps màxim per a llegir les lliçons dels cursos ?

No. Les lliçons les pots llegir al teu ritme. No obstant, has de tenir en compte que el curs té una data de finalització. Després està actiu uns mesos i, finalment, es tanca. Abans que es tanqui definitivament, però, rebràs un avís.

Què passa si no he acabat el curs abans que finalitzi?

Tens l'oportunitat d'acabar-lo durant els mesos que encara estigui actiu. Si no el pots acabar, t'hi pots tornar a inscriure en l'edició següent.

Què és el certificat del curs?

El certificat és un document que acredita que l'alumne ha finalitzat el curs i que l'ha superat satisfactòriament segons els criteris d'avaluació establerts. Aquest certificat es descarrega des del mateix web.

Si tens més dubtes, adreçat a

digiempren@diba.cat